BUAT DUIT DARI RUMAH DENGAN 8SHARE

Saturday, 3 August 2013

BUAT DUIT DARI RUMAH DENGAN 8SHARE


Zaman sekarang ni, banyak cara boleh dapat duit sampingan..biarpun sedikit, tapi bila dikumpul lama-lama jadi banyak..apa yang penting adalah kesungguhan kita mencari rezeki yang halal. Hanya dengan berbekalkan sebuah laptop atau pc, line internet, dan secawan kopi diatas meja, anda boleh menjana duit secara berterusan.

Selain itu, anda haruslah mempunyai akaun Facebook, dan Twitter untuk melaksanakan tugasan tersebut. Kerja yang anda perlu buat adalah dengan mengongsikan/ share iklan dan produk yang anda rasa rakan-rakan anda minat untuk membacanya.



Elih baru join, dah dapat RM3.40. Harap hujung bulan ni dah boleh Cashout, minimum requirement untuk Cashout adalah RM50. Nampaknya masih banyak nak kumpul, 20sen sehari pun cukuplah, ini macam konsep menabung lah ni.

Setiap Unique Visit (UV) yang diterima pada link tersebut akan dibayar mengikut kadar yang telah ditetapkan. Anda boleh share iklan tersebut habis-habisan sehingga tempoh tamat berakhir. 

Antara Contoh Iklan yang ada!
Mudah kan? share dan tunggu duit masuk akaun 8share anda. Benda baik harus dikongsi dengan orang lain. Jom daftar 8share dan mulakan menjana pendapatan sampingan melalui internet sekarang!









0 comments:

Post a Comment